Meerdere websites op uw account

Wilt u meerdere websites op uw hosting draaien? (alleen vanaf pakket Business Mediium)

Login op uw DirectAdmin-account
Login op uw DirectAdmin-account. Dit kan op twee manieren: U logt in met de gegevens die u in de oplever e-mail hebt gekregen, of u logt in in het klantenpaneel en gaat naar Mijn Services. Klik achter uw pakket op de rode button en op de volgende pagina op de button 'Login to DirectAdmin'.

Vervolgens gaat u op de beginpagina van DirectAdmin onder het kopje 'Your Account' naar 'Domain Setup'. Op de volgende pagina klikt u op 'Add Another Domain'. Op de volgende pagina vult u de domeinnaam in (zonder www) en geeft u aan hoeveel bandbreedte en schijfruimte het domein mag gebruiken, vervolgens klikt u op 'Create' en uw hosting voor het andere domein is aangemaakt.

U kunt de website voor het aangemaakte domein uploaden met dezelfde ftp-gegevens die u gebruikt voor het hoofddomein.

LET OP: u dient voor het domein nog wel de DNS-settings goed te zetten. Is de domeinnaam bij A-class | WEBHOSTING geregistreerd, dan dient u een ticket te sturen naar helpdesk@a-classwebhosting.nl met de domeinnaam en de vraag of de DNS-settings aangepast kunnen worden. Wij zullen dit normaliter direct doen zodat uw website snel bereikbaar is.
  • Email, SSL