Software verwijderen

Login op uw DirectAdmin-account
Om software te verwijderen via Installatron, logt u eerst in op uw DirectAdmin-account. Dit kan op twee manieren: U logt in met de gegevens die u in de oplever e-mail hebt gekregen, of u logt in in het klantenpaneel en gaat naar Mijn Services. Klik achter uw pakket op de rode button en op de volgende pagina op de button 'Login to DirectAdmin'.

Software verwijderen
Op de beginpagina van DirectAdmin scrolt u naar onderen naar het kopje: 'Web Applications' en klik onder 'Mijn Applicaties' op het logo van het pakket dat u wilt verwijderen.

Vervolgens klikt u op het blauwe kruis rechts op de pagina naast 'Mijn CMS'. Op de volgende pagina klikt u onderaan de pagina op X Verwijderen en het verwijderproces wordt gestart. LET OP! Met het verwijderen verwijdert u alle software en de database die bij dit pakket horen. Deze data is dan voorgoed van uw webserver verdwenen. U kunt deze alleen nog terughalen door de laatste backup door A-class | WEBHOSTING terug te laten zetten.