Bespaar en betaal per jaar

 
 

Domeinnaam registreren

Home > Domeinnaam registreren

Domeinnaam registreren: uw eigen plek op internet

Een domeinnaam is bij een bedrijf tegenwoordig niet meer weg te denken. Er worden steeds vaker bedrijven opgericht met een domeinnaam als bedrijfsnaam of handelsnaam. Neem bijvoorbeeld bol.com. Maar ook steeds meer bedrijven veranderen hun naam of handelsnaam in een domeinnaam, zoals bevoordeeld wehkamp.nl. Niet de minste bedrijven die een weloverwogen strategische beslissing hebben genomen om de naamsbekendheid van hun domeinnaam te versterken.

Een domeinnaam bestaat uit een naam (met letters of cijfers) en een extensie (bijvoorbeeld .nl of .com). hebt u al een domeinnaam? Dan kunt eenvoudig uw domeinnaam naar A-class Webhosting verhuizen.

Domeinnaam registreren?

Uw domeinnaam kunt u met een paar muisklikken registreren bij A-class Webhosting. 

TIP: Bestel ook een hostingpakket en uw domeinnaam (.nl – .be – .com – .eu – .net – .info of .org) is gratis:Soorten domeinnamen

We kennen twee verschillende typen domeinnamen, namelijk: domeinnamen in combinatie met een landextensie zoals .nl voor Nederland en .be voor België en namen met een algemene extensie zoals: .com, .net of .info. A-class Webhosting biedt de meest gangbare domeinextensies aan via de website. Uiteraard hebben we alle typen domein-extensies in ons programma en indien u een domein-extensie wenst die niet op de website staat neem dan gerust contact op met onze sales-afdeling.

Uw eigen domeinnaam, wat zijn de voordelen?

  • Een unieke domeinnaam is makkelijk te onthouden voor uw klanten;
  • het versterkt uw identiteit en/of uw merk;
  • uw domein is de basis van uw e-mailadres en website;
  • door een unieke domeinnaam bent u beter vindbaar in de zoekmachines;.
  • u voorkomt dat iemand anders uw domeinnaam en dus uw identiteit kaapt.

Is één domeinnaam voldoende?

Uiteraard is één domeinnaam registreren voldoende om op internet gevonden te worden, maar zoals een oude wijze man ooit zei: “Regeren is vooruitzien”. Wellicht expandeert uw bedrijf of merk zich de komende jaren zo sterk dat u overweegt om uit te breiden richting andere landen en hoe fijn is het als u dan deze domeinnamen al in uw bezit hebt!

Waarom uw domeinnaam registreren bij A-class Webhosting?

A-class Webhosting is onder andere gespecialiseerd in het registreren van domeinnamen. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Het registreren gebeurt direct nadat u hebt afgerekend met iDEAL of Paypal. Wilt u betalen per bankoverboeking dan wordt de domeinnaam geregistreerd nadat uw betaling is ontvangen.

Eigen baas over uw domeinnaam

U bent en blijft eigen baas over uw domeinnaam. U kunt vanuit het klantenpaneel, zonder tussenkomst van een medewerker, uw ERP-code (verhuiscode) opvragen en een verhuizing in gang zetten als u uw domeinnaam ergens anders wilt onderbrengen.

De lage tarieven

Omdat wij al onze processen geautomatiseerd hebben, zoals een domeinnaam registreren, kunnen we tegen zeer gunstige tarieven domeinnamen aanbieden. Neemt u ook hosting af dan krijgt u een .nl, .be, .eu,  .com, .info, .net of .org domeinnaam er gratis bij.

Klaar voor de digitale toekomst

Per jaar groeit het aantal websites op internet nog steeds gigantisch. Ons netwerk is gebouwd op de toekomst zodat u zeker kunt zijn van snelheid en beschikbaarheid.

U staat er niet alleen voor

De kennisbank bevat de informatie die u nodig hebt om uw domeinnaam en server te kunnen beheren. En komt u er toch niet uit? U kunt 7 dagen per week onze hulp inroepen, onze helpdesk staat bekend als een van de vriendelijkste, snelste en meest deskundige.

domeinnaam registreren