Bespaar en betaal per jaar

 
 

Over ons

Home > Over ons

A-class Webhosting is een zelfstandige dienstverlener op de Nederlandse hostingmarkt. Wij bieden uiteenlopende internet-services aan waaronder domeinregistratie van een groot aantal extensies, Webhosting, Resellerhosting, Virtuele Servers en Managed Services.

Wij staan bekend om de goede service, de snelheid van het afhandelen van support-tickets en de snelheid van het netwerk. Ook doen wij er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten en is A-class Webhosting maatschappelijk betrokken. 

A-class Webhosting maakt gebruik van meerdere locaties in Nederland voor het hosten van servers en elke nacht worden back-ups gemaakt van alle individuele klanten op een andere lokatie zodat bij eventuele calamiteiten op een van de locaties, uw data veilig op de andere lokatie is opgeslagen.

Mission Statement

Betaalbare en kwalitatieve webhosting bieden voor de zakelijke markt waarbij automatisering voor de klant wordt ingezet voor gebruiksgemak enerzijds en anderzijds om de prijzen te kunnen reduceren zonder dat dat ten koste gaat van de snelheid, kwaliteit en service. Door continu processen te automatiseren kunnen we mankracht blijven inzetten voor service aan de klant en blijven bouwen aan de relatie met de klant.