Bespaar en betaal per jaar

 
 

Installatron

Home > Webhosting voor de zakelijke markt > Installatron

installatron

Gratis gebruik van Installatron bij alle pakketten

Installatron geeft u het gemak van installatie van de meest gangbare CMS-systemen, Open Sourcepakketten en vele andere scripts met een paar muisklikken. Onderstaand een overzicht van de pakketten die u eenvoudig kunt installeren (sommige pakketten vereisen een licentie).

Content Management Systemen

Met onderstaande Content Management Systemen kunt u zelf eenvoudig een prachtige website maken. Alle bekende Open Source Content Management Systemen kunt u eenvoudig en snel installeren zonder installatiekennis te hebben.

installatron_CMS

Sociaal Netwerk Systemen

Met de Sociaal Netwerk Systemen kunt u eenvoudig bijvoorbeeld uw eigen Bulletin Board opzetten. Of wilt u misschien een chatfunctie of een gastenboek?

installatron_sociaalnetwerk

 Webwinkels en zakendoen

Zelf een webwinkel beginnen of online zaken doen? Met de vele gratis pakketten van A-classwebhosting maakt u al een goede start. Met een paar muisklikken zet u een basis neer voor een succesvolle webwinkel.

installatron_webwinkel

 Afbeeldingen en bestanden

Een eigen fotoalbum online zetten of eenvoudig uw bestanden online beheren en nooit meer een bestand kwijtraken? Met onderstaande software is het in een paar klikken geregeld.

installatron_afbeeldingen

Enquêtes en statistieken

Eenvoudig een enquête opzetten? Met onderstaande software maakt u in een paar muisklikken uw eigen enquête aan.

installatron_enquete

Overige

installatron_overig