Bespaar en betaal per jaar

 
 

Wel toegang geen wachtwoord

Home > Helpdesk > Wel toegang geen wachtwoord
Onze systemen zijn zo ingericht dat alléén technische-medewerkers toegang hebben tot uw omgeving zonder dat daarvoor uw wachtwoord nodig is. Onze medewerkers zullen dan ook nimmer om uw wachtwoord vragen tenzij u hulp inroept voor ondersteuning in de back-end van uw eigen website.

Voorkomen is beter…

Uiteraard zijn wij zeer zuinig met gegevens die wij tot ons krijgen en onze medewerkers zijn dan ook van onbesproken gedrag en zeer discreet. Zo mogen binnen onze procedures geen computerschermen open blijven staan als een medewerker zijn werkplek verlaat en staan er lijfstraffen op het opschrijven van wachtwoorden. Ook een antecedentenonderzoek  is standaard binnen onze procedures, we willen uiteraard zeker weten dat er geen verrassingen boven tafel komen.

Mocht het een keer voorkomen dat een medewerker toegang nodig heeft tot de backend van uw website om aan uw hulpvraag tegemoet te kunnen komen, dan doet u er verstandig aan om voor deze toegang een aparte login aan te maken die u, nadat de hulpvraag is afgehandeld, weer direct verwijderd.