Bespaar en betaal per jaar

 
 

Affiliate programma

Home > Over ons > Affiliate programma

Registreren Ik ben geregistreerd, meld mij aan!

Hebt u een eigen website of verstuurt u regelmatig nieuwsbrieven? Bent u een internetblogger? Of misschien een expert op het gebied van sociale media? Doe dan mee met het partnerprogramma van A-class Webhosting en profiteer van de voordelen van ons groeiende en succesvolle merk. Met het A-class Webhosting partnerprogramma stimuleert u kwalitatieve webhosting voor de zakelijkemarkt met oog voor het milieu. Bovendien kunt u er zelf ook nog flink wat aan verdienen! U wordt beloond voor iedere betalende klant die u naar ons doorstuurt en de vergoeding krijgt u maandelijks of jaarlijks uitgekeerd (afhankelijk van de manier van betalen van de klant) zolang de klant aanblijft!

Een cookie-tijd van 90 dagen

Ons systeem bewaart het IP-adres van de bezoeker 90 dagen. Wordt er niet direct besteld maar wel binnen 90 dagen vanaf hetzelfde IP-adres, dan wordt de vergoeding op uw account bijgeschreven.

Terugkerende vergoeding

Ook bij verlenging van het abonnement ontvangt u 25% over de omzet van deze klant. Dit betekent dat wanneer u éénmaal een klant hebt aangebracht u verder niets hoeft te doen. Zolang de klant bij ons blijft krijgt u 25% van de omzet over de webhosting-producten. Afhankelijk van hoeveel klanten u aanbrengt en hoeveel omzet deze klanten genereren met webhosting kunt u op deze manier een leuk inkomen opbouwen.

Rekenvoorbeeld

Via uw link wordt een bestelling gedaan op onze website voor een Large Hosting Pakket van € 199,95 per jaar exclusief BTW. U ontvangt dan € 49,99 (excl. BTW) per jaar zolang de klant aanblijft. Indien de klant opzegt dan stopt uw commissie automatisch zonder verdere kennisgeving.

Word publisher en start nu met verdienen

Wilt u deelnemen aan ons affiliate programma? Het deelnemen aan het affiliate programma is geheel gratis. Om deel te nemen kunt u zich gratis registreren en aanmelden voor het programma. Op het affiliateprogramma zijn de affiliate-voorwaarden en de Algemene Voorwaarden van A-class Webhosting van toepassing en meldt u zich aan voor het affiliateprogramma dan gaat u akkoord met deze voorwaarden.