Bespaar en betaal per jaar

 
 

Uptime garantie

Home > Over ons > Uptime garantie

uptimegarantie

Als u online wilt zijn met uw organisatie, dan wilt u ook daadwerkelijk online zijn. En als wij beloven dat u online bent dan zorgen we er ook voor dat u online bent. Het is niet eens alleen een belofte maar het is een keiharde garantie. Deze garantie geldt voor al onze Business Hosting Pakketten.

Hoe zorgen wij ervoor dat een uptime van 100% gehaald wordt op webhosting?

Datacenters
Onze servers hebben wij ondergebracht bij de beste datacenters van Nederland. Dat deze datacenters de beste datacenters zijn hebben wij zelf geconstateerd en geauditeerd. We hebben zelf de datacenters van binnen en buiten gekeurd om te controleren of ze volledig aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

De beste infrastructuur
Onze datacenters hebben de beste infrastructuur, zijn direct aangesloten op de AMS-IX en zijn volledig redundant uitgevoerd. Tevens is de noodstroomvoorziening redundant uitgevoerd. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen in een van de datacenters dan neemt het accu-park direct de stroomvoorziening over totdat de nood-aggregaten volledig automatisch zijn gestart. Of de nood-aggregaten starten is niet een vraag maar een zekerheid. Elke maand wordt een dag op noodstroom gedraaid (een zogenaamde Black Building Test) om de aggregaten te controleren en er voor te zorgen dat ze in goede conditie blijven.
De beste apparatuur
Goedkoop is duurkoop, zeker daar waar het hardware betreft. Wij werken alleen met het beste materiaal en daarbij letten we uiteraard op de centen (u wilt tenslotte ook niet teveel betalen) maar zeker niet ten koste van de kwaliteit. Alle nieuwe servers draaien eerst twee weken in een testomgeving om er zeker van te zijn dat er geen kinderziektes aan het licht komen.
De beste beveiliging
Ons datacenter is 24 uur per dag en zeven dagen in de week beveiligd door technisch-personeel. Daarnaast is er een strenge toegangscontrole en zijn de panden beter beveiligd dan Fort-Knox.