Bespaar en betaal per jaar

 
 

Managed Hosting

Home > Webhosting voor de zakelijke markt > Managed Hosting

Alles in eigen hand zonder dat het uit de hand loopt

Managed Hosting is de ideale vorm van hosting als u het beheer van uw hosting aan professionals wilt overlaten. Bij Managed Hosting neemt A-classwebhosting het beheer van u uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen business.

Onder Managed hosting vallen onder andere de volgende zaken: installatie en beheer van besturingssysteem en middleware, periodiek onderhoud, het maken van backups, security updates, 24/7 proactieve monitoring en indien van toepassing het database beheer.

24/7 bereikbaar

Naast genoemde zaken zorgen wij ook voor de incident afhandeling volgens de afgenomen SLA (Service level agreement) en voeren wij uw wijzigingen en verzoeken volgens het SLA uit. Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar op een speciaal storingsnummer.

Managed Hosting is maatwerk en graag maken we voor Managed Hosting pakketten een persoonlijke afspraak met u om uw eisen en wensen door te spreken zodat we een passende hosting-omgeving voor u kunnen aanbieden. Hebt u interesse in Managed Hosting, neem dan contact op met de Sales-afdeling.